Despre noi

despre_noiPovestea proiectului de fata a luat nastere cu traditionalul ‘Da’. Daca in unele cazuri, viitorii miri au inceput sa viseze la acest moment de cand au lasat deoparte masinutele si papusile, si au trasat cateva din liniile principale ale evenimentului, altii nu au nici cea mai mica idee de unde sa o apuce.

Vrei ca totul sa se desfasoare perfect, iar oferta e variata, dar de cele mai multe ori, timpul prea scurt. Noi suntem aici sa te ajutam, sa impartasim idei si experiente, si sa te ajutam sa te informezi cat mai bine.

Momentan, proiectul este axat pe judetul Maramures si nu este planificata o extindere asupra altor judete. In cazul in care primim cereri, vom analiza posibilitatea de a face acest lucru. Nu uitati, nu ne dorim sa includem o zona mare, dar slab documentata, ci una mai restransa si bine detaliata.

Ne propunem sa include o gama larga de informatii, sa impartasim idei, pareri si impresii pentru a asigura reusita evenimentului. Ne gasesti si pe Facebook, dar ne poti aborda si utilizand pagina de contact.

Nu in ultimul rand, nu uita, orice ai face, nu vei reusi sa ii multumesti pe toti cei prezenti, dar cu ajutorul nostru, poti sa incerci sa ii multumesti pe cat mai multi dintre ei!

 

 

Iti multumim ca ne-ai ales !