Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ideidenu/public_html/ghid/catalog/controller/common/footer.php on line 8Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ideidenu/public_html/ghid/catalog/controller/common/footer.php on line 8 Termeni si conditii Idei-de-Nunta.ro

Termeni si conditii

Bine ai venit pe site-ul Idei-de-Nunta.ro . Te rugam sa citesti Termenii si conditiile de utilizare. Urmatoarele reguli si conditii vor fi aplicate tuturor vizitatorilorsite-ului.
Termenul de utilizator al site-ului Idei-de-Nunta.ro se refera la “vizitatori”. Daca utilizati sau accesati Idei-de-Nunta.ro si folositi informatiile oferite de acest site este echivalent cu acceptarea termenilor si conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile Idei-de-Nunta.ro, va trebui sa parasiti acest site.

FOLOSIREA ACESTUI SITE – Continutul publicat pe site in numele Idei-de-Nunta.ro apartin autorilor site-ului si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Puteti copia si printa continutul site-ului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala sau pentru publicarea pe alte site-uri de stiri. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea autorilor site-ului Idei-de-Nunta.ro.

SERVICII – Toate serviciile pe care le primiti din partea Idei-de-Nunta.ro sau in legatura cu acest site va sunt oferite in exclusivitate in calitate de vizitator Idei-de-Nunta.ro(abonare la newslater, etc)

SECURITATEA DATELOR PERSONALE – Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site, si anume pentru publicarea autorului oricarui tip de continut publicat pe site. Ne obligam sa nu facem publice informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor nostri care lasa comentarii, decat in situatii exceptionale (sentinte judecatoresti, orice alte situatii prevazute de legislatia in vigoare).

Daca detineti informatii privind preluarea acestora baze de date de catre alte persoane sau entitati, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp, folosind obligatoriu adresa de email din meniul “Contact”.

PLATFORMELE DE COMUNICARE PUSE LA DISPOZITIE DE SITE – Site-ul va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (sistem de comentarii la articole, sistem de trimitere directa la adresa dvs. de email postata la anunturile din rubrica “Anunturi”).

Autorii site-ului Idei-de-Nunta.ro nu isi propun sa filtreze mesajele postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie.

Nu puteti publica, transmite sau face referire in comentariile publicate la urmatoarele:

– mesaje comerciale nesolicitate

– recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu – informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea “confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

– texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

– virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea site-ului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).

– mesaje a caror sursa este ascunsa, linkuri catre alte site-uri web

– “jocuri piramidale” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Autorul site-ul Idei-de-Nunta.ro   isi rezerva dreptul de a respinge publicarea unor comentarii care nu au legatura cu subiectul la care sunt exprimate, care aduc atingere imaginii unor persoane, care fac afirmatii nefondate, care fac referiri subiective si neintemeiate la autorul articolului sau la autorii comentariilor anterioare, care fac reclama unor firme, produse, site-uri web, care instiga la ura, violenta, care contin un limbaj deplasat, care  abunda in greseli gramaticale, smiley-uri sau care contin limbaj tip messenger s.a.m.d. Vizitatorii sunt invitati sa posteze comentarii constructive si de bun simt.
Pentru completari sau corectii la articolele postate pe site, folositi formularul din meniul “Contact” (sus-dreapta).
Autorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge comentarii deja postate pe site sau de a modifica, in sensul stergerii partiale sau totale a continutului acestora. Scrierea unui comentariu nu obliga in nici un fel autorul Idei-de-Nunta.ro la publicarea acestuia.
In cazul in care se constata abuzuri in postarea comentariilor, autorul site-ului isi rezerva dreptul de a bloca accesul la site al utilizatorilor care incalca acest regulament.
Raspunderea pentru continutul comentariilor revine in totalitate autorilor acestora.
IMAGINILE SI CONTINUTUL SITE-ULUI – Printre imaginile si continutul materialelor aparute pe site-ul Idei-de-Nunta.ro se afla si materiale avand copyright-ul corespunzator este indicat.
COLABORARE – Persoanele interesate sunt invitate sa trimita pe adresa contact@idei-de-nunta.ro materiale, fotografii, imagini video etc. referitoare la judetul Maramures continand informatii de interes local si zonal.
Autorul site-ului Idei-de-Nunta.ro isi rezerva dreptul de a publica aceste materiale, de a le modifica pentru a capata o forma publicabila, in linia site-ului. Articolele, imaginile foto si video vor fi publicate pe Idei-de-Nunta.ro purtand semnatura autorilor acestora, cu nume integral, initiale sau cu pseudonim, dupa dorinta autorului sau autorilor.
Imaginile foto si video trimise pe adresa autorului, devin proprietatea autorului site-ului  Idei-de-Nunta.ro

Orice declaratii sau opinii exprimate pe acest site din partea cititorului apartin autorului si nu reflecta opiniile autorului site-ului Idei-de-Nunta.ro.

Freepik Ghid Idei de Nunta © 2016 - 2024