Sala pentru nunta – forma si dimensiune

Cu atatea locatii moderne la dispozitie, e greu sa ne decidem ce fel de sala pentru nunta sa alegem, dar totusi doi factori decisivi sunt forma si dimensiunea.

Salile pot avea o forma geometrica regulata, patrata sau dreptunghiulara, sau o forma neregulata cu extinderi mai mici sau mai mari. Nu stiu altii cum apreciaza, dar eu am considerat  ca o forma regulata e cea mai potrivita pentru nunta.

Sala pentru nunta
Sala pentru nunta

Daca va intrebati de ce, raspunsul este foarte simplu! Invitatii se pot vedea intre ei cu usurinta, iar cel mai important, masa mirilor este vizibila tuturor.

De asemenea, atentie sporita si la stalpi. Daca acestia sunt foarte grosi in diametru, vor  afecta vizibilitatea cu tuturor. Daca aveti invitati pe care nu doriti sa ii vedeti, mai bine… nu ii invitati deloc 🙂

Trebuie sa alegeti sala si in functie de numarul de oameni pe care ii asteptati. Daca estimati ca acesta va fi un numar mai mare, trebuie sa aveti grija ca fiecare sa aiba destul loc. Daca inghesuiti mesele, toti participantii vor fi incomodati, si probabil, servirea va fi afectata (chelnerii se vor deplasa mai greu printe mese), ringul de dans restrans, iar daca aveti si formatie, s-ar putea ca boxele acestora sa ii deranjeze pe cei care vor sta prea aproape

Asadar, mare atentie, si cantariti intelept dimensiunea si forma salii alese!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *